اطلاعیه دواطلبی بازار نخاس شهر مزار شریف

web_admin
asd

Publish Date

Closing Date

اداره شاروالی مزار شريف بمنظور تقويه بنیه مالی خویش در نظر دارد در سال جاری بازار نخاس شهر مزار شریف را از طریق داوطلبی به اجاره بدهد.
افراد و اشخاص شرکتها و موسساتیکه خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواستی های خویشرا از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادها اداره شاروالی شهر مزار شریف سپرده و خودشان بعد از تاریخ نشر اعلان الى مدت (۲۱) روز تقویمی به دفتر مدیریت تسهیل قراردادها مراجعه نموده و تضمین پول نقد بمبلغ ۱۷۰۰۰۰۰ یک ملیون و هفتصد هزار افغانی بوده و طبق ماده ۲۹ فقره ۸ طرز العمل تداركات نقل چاپ شده را باپرداخت قیمت شرطنامه بمبلغ ۲۰۰۰ افغانی از مدیریت تسهیل قراردادها بدست بیاورید شرطنامه و مشخصات را ملاحظه شرط شمول عدم باقیداری بوده تضمین نقداً اخذ میگردد

More tenders

Tue, Jul 07 2026 11:45 AM
Background image

اداره شاروالی مزارشریف در نظر دارد مطابق پلان انکشافی سال ۱۴۰۵، سرک چهارراهی مزمل شهید الی کمربند غربی (ولسوالی بلخ) به طول ۷.۵ کیلومتر را سروی، دیزاین و تست لابراتواری نماید.

شرکت‌های محترم خدمات انجنیری، لوجستیکی و طرح و دیزاین‌کننده که خواهان اشتراک آنرا طور قرارداد داشته باشند، مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به . . .

Wed, Jul 01 2026 8:42 AM
Background image

شاروالی مزار شریف در نظر دارد پروژه ساخت یک کانال آهن‌کانکریتی را از «نهر توپ» تا «روضه مبارک» مطابق پلان انکشافی سال مالی ۱۴۰۵ اعمار کند.

شرکت های محترم ساختمانی و سرکسازی و موسساتی که خواهش آفرگشایی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست های خویشرا از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات اداره . . .

Tue, Jun 30 2026 3:25 PM
Background image

شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد چهار محل تشناب واقع در بندر یلمرب، مقابل درب ورودی شاروالی، دروازه بلخ و انصاف مارکیت را در سال ۱۴۰۵ از طریق داوطلبی به اجاره واگذار کند.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتیکه خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادها اداره شاروالی . . .

Back to tenders