اعلان آفرگشایی پروژه قیرریزی چهارده کیلو متر سرک بندر حیرتان ولایت بلخ

web_admin
asd

Publish Date

Closing Date

اداره شاروالی شهر مزار شریف به تأسی از حکم شماره (۱۲۱۸/۲۵۵) مورخ ۱۴۴۶/۳/۱۴ عالیقدر امیر المؤمنین (حفظه الله تعالی) در نظر دارد تا (۱۴ کیلو متر سرک بندر حیرتان ولایت بلخ) را طبق احجام مرتبه، به صورت اساسی و با کیفیت عالی قیرریزی نماید.
 شرکت‌های ساختمانی و سرک سازی که دارای ظرفیت تخنیکی، توان مالی و تجربه کاری مرتبط بوده و شرایط مندرج در شرطنامه را دارا باشند، صمیمانه تقاضا میگردد تا مطابق ( محتویات اطلاعیه‌) که ضمیمه این مکتوب میباشد، استاد و مدارک لازم را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ از طریق شماره تماس (۰۷۴۵۳۵۵۷۳۰) ارسال نماید، تا توسط کمیته موظف به بررسی شده و شرکت‌های واجد شرایط، پس از شارت لیست شدن، جهت دریافت شرطنامه انتخاب گردند، جلسه آفرگشایی بتاریخ ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ در تالار جلسات شاروالی مزار شریف برگزار خواهد شد،شرکت‌ های علاقه‌مند میتواند جهت دریافت معلومات بیشتر از طریق شماره واتس‌آپ مذکور با ما در تماس شوند.

Documents

asd

More tenders

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۴۵
Background image

اداره شاروالی مزارشریف در نظر دارد مطابق پلان انکشافی سال ۱۴۰۵، سرک چهارراهی مزمل شهید الی کمربند غربی (ولسوالی بلخ) به طول ۷.۵ کیلومتر را سروی، دیزاین و تست لابراتواری نماید.

شرکت‌های محترم خدمات انجنیری، لوجستیکی و طرح و دیزاین‌کننده که خواهان اشتراک آنرا طور قرارداد داشته باشند، مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به . . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۴۲
Background image

شاروالی مزار شریف در نظر دارد پروژه ساخت یک کانال آهن‌کانکریتی را از «نهر توپ» تا «روضه مبارک» مطابق پلان انکشافی سال مالی ۱۴۰۵ اعمار کند.

شرکت های محترم ساختمانی و سرکسازی و موسساتی که خواهش آفرگشایی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست های خویشرا از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات اداره . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۵:۲۵
Background image

شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد چهار محل تشناب واقع در بندر یلمرب، مقابل درب ورودی شاروالی، دروازه بلخ و انصاف مارکیت را در سال ۱۴۰۵ از طریق داوطلبی به اجاره واگذار کند.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتیکه خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادها اداره شاروالی . . .

Back to tenders