اطلاعیه ریاست شاروالی مزارشریف

web_admin
asd

بدینوسیله به تاسی از فقره ۲ ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم شرکتها رسانیده میشود شاروالی مزار شریف در نظر دارد قرارداد تهیه و خریداری یکعراده اسکواتور و یکعراده لودر جدید ضرورت مدیریت ترانسپورت شاروالی به شرکت تجارتی و لوژستیکی عظیم سهاک دارنده جواز نمبر ۴۱۷۸۴ به قیمت مجموعی مبلغ ۱۴۴۲۴۸۰۰ چهارده ملیون و چهارصد و بیست و چهار هزار و هشت صد افغانی اعطا نماید.
اشخاص و شرکتهای حقیقی و حکمی که هر گونه اعتراض در زمینه داشته باشد میتواند اعتراض خویش را از تاریخ نشر اعلان الی مدت اعطاء نماید.
هفت روز تقویمی طور کتبی توام با دلائیل آن بریاست شاروالی مزار شریف وفق احکام ماده پنجاهم قانون تدارکات ارائه نمایند.
این اطلاعیه به معنی عقد قرارداد نبوده الی تكميل معیاد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی قرارداد منعقد نخواهد شد.

آخرین اطلاعیه ها

Sat, Dec 13 2025 11:07 AM
Background image

اعلان اعطای قرارداد قیرریزی و اسفالت فاز سوم سرک جمعه اسک الی چوک ساعت واقع ساحه امریت ناحیه ششم شاروالی شهر مزار شریف

بدینوسیله به تاسی از فقره ۲ ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم شرکتها رسانیده میشود شاروالی مزار شریف در نظر دارد (قیرریزی و اسفالت فاز سوم سرک جمعه اسک الی چوک ساعت واقع ساحه . . .

Mon, Dec 08 2025 9:53 AM
Background image

اعلان اعطای قرارداد پروژه عریض سازی قیرریزی و اسفالت سرک میدان هوائی بین المللی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی

بدینوسیله به تاسی از فقره ۲ ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم شرکتها رسانیده میشود شاروالی مزار شریف در نظر دارد پروژه عریض سازی قیرریزی و اسفالت سرک میدان هوائی بین المللی . . .

Sat, Dec 06 2025 12:18 PM
Background image

اعلان اعطای قرارداد پروژه داغگیری سرک های داخل شهر

بدینوسیله به تاسی از فقره ۲ ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم شرکتها رسانیده میشود شاروالی شهر مزار شریف در نظر دارد (پروژه داغگیری سرک های تخریب شده در نقاط مخلتف شهر مزار . . .

بازگشت به اطلاعیه ها