اداره شاروالی مزارشریف در نظر دارد مطابق پلان انکشافی سال ۱۴۰۵، سرک از مسجد الفتح الی چهارراهی شهر نو را به‌صورت اساسی قیرریزی و آسفالت نماید.

web_admin
abs

Publish Date

Closing Date

شرکت‌های محترم ساختمانی و سرکسازی که خواهش آفرگشایی آنرا طور قرارداد داشته باشند، مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی مزارشریف سپرده و خود شان بعد از تاریخ نشر اعلان الی مدت ۱۰ روز تقویمی در دفتر آمریت تدارکات و قراردادهای شاروالی مزارشریف مراجعه نموده تضمین مبلغی فصلیه شماره ۸۶۷ کمیسیون تدارکات ملی اخذ نمیگردد شرط مناقصه و مشخصات را ملاحظه، شرط شامل عدم باقی‌داری میباشد و سافت شرطنامه و احجام را بدون کدام هزینه دریافت خواهند نمود.

More tenders

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳ - ۱۵:۷
Background image

اداره شاروالی مزارشریف در نظر دارد مطابق پلان انکشافی سال ۱۴۰۵، سرک از مسجد الفتح الی چهارراهی شهر نو را به‌صورت اساسی قیرریزی و آسفالت نماید.

شرکت‌های محترم ساختمانی و سرکسازی که خواهش آفرگشایی آنرا طور قرارداد داشته باشند، مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای

. . .
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۲۲
Background image

اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد ۴ باب تشناب عامه واقع بندر یلمر، مقابل دروازه ورودی مزارشاروالی، دروازه بلخ و مارکیت انصاف را از طریق داوطلبی به اجاره واگذار نماید.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتی‌که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی . . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۳:۳۹
Background image

اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد پارکینگ مقابل مارکیت نور (جاده حکیم ناصر خسرو بلخی) را برای مدت سه سال (۱۴۰۵ الی ۱۴۰۸) از طریق داوطلبی به اجاره واگذار نماید.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتی‌که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواستی‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی . . .

Back to tenders