اعلان داوطلبی تیل مورد ضرورت شاروالی مزارشریف

mazar_admin
asd

Publish Date

Closing Date

اداره شاروالی مزارشریف در نظر دارد تا در سال ۱۴۰۲ خویش بتعداد دو قلم تیل اعم از تیل دیزل L۶۲ بمقدار ۳۶۶۰۰۰ لیتر و تیل پطرول عادی نمبر ۸۰ بمقدار ۳۴۰۰۰ لیتر ضرورت وسایط تنظیفی و ترانسپورتی خویش را مطابق بودجه و تخصیص از طریق قرارداد به داوطلبی میدهد.
افراد و‌ اشخاص، شرکت ها ، تانک تیل ها و موسساتی که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه درخواست های خویش را از تاریخ نشر اعلان الی مدت (۲۱) یوم بمدیریت عمومی تدارکات و قراردادها شاروالی مزارشریف سپرده و خود شان بروز معینه نزد هیئت مراجعه نموده شرطنامه و مشخصات را ملاحظه شرط و شمول عدم باقیداری بوده و تضمین نقدا اخذ میگردد.

More tenders

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳ - ۱۵:۷
Background image

اداره شاروالی مزارشریف در نظر دارد مطابق پلان انکشافی سال ۱۴۰۵، سرک از مسجد الفتح الی چهارراهی شهر نو را به‌صورت اساسی قیرریزی و آسفالت نماید.

شرکت‌های محترم ساختمانی و سرکسازی که خواهش آفرگشایی آنرا طور قرارداد داشته باشند، مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای

. . .
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۲۲
Background image

اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد ۴ باب تشناب عامه واقع بندر یلمر، مقابل دروازه ورودی مزارشاروالی، دروازه بلخ و مارکیت انصاف را از طریق داوطلبی به اجاره واگذار نماید.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتی‌که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی . . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۳:۳۹
Background image

اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد پارکینگ مقابل مارکیت نور (جاده حکیم ناصر خسرو بلخی) را برای مدت سه سال (۱۴۰۵ الی ۱۴۰۸) از طریق داوطلبی به اجاره واگذار نماید.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتی‌که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواستی‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی . . .

Back to tenders