شریف در نظر دارد، مطابق پلان انکشافی سال مالی ۱۴۰۵، پروژه تکمیل، تهیه و نصب پایه‌های تنویری و تزئینی از دروازه شادیان الی چوک کپیتان و از چهارراهی فردوسی الی چهارراهی کفایت را مطابق برآورد ریاست خدمات تخنیکی و مسلکی اجرا نماید.

web_admin
abs

Publish Date

Closing Date

اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد مطابق پلان انکشافی سال مالی ۱۴۰۵ خویش پروژه تکمیل پایه‌های تنویری و تزئینی اعتبار از دروازه شادیان الی چوک کپیتان و از چهارراهی فردوسی الی چهارراهی کفایت و همچنان تهیه و نصب پایه‌های جدید تنویری معه صندوق آن و نصب و منتاز سنسور را طبق جدول برآورد حجمی ریاست خدمات تخنیکی و مسلکی به شکل اساسی تکمیل، نصب و منتاز نماید.

شرکت‌های محترم ساختمانی، لوژستیکی، تجارتی و مؤسساتی که خواهش اجرای آثار طور قرارداد داشته باشند، مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات اداره شاروالی سپرده و خودشان بعد از تاریخ نشر اعلان الی مدت ۱۱ روز تقویمی در دفتر آمریت تدارکات و قراردادها مراجعه نموده، تضمین مطابق فیصله شماره ۸۶۷ کمیسیون تدارکات ملی اخذ می‌گردد. شرطنامه و مشخصات را ملاحظه، شرط شمول عدم پابندی می‌باشد و سوانح شرطنامه و احجام را بدون کدام هزینه دریافت خواهند نمود.

More tenders

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳ - ۱۵:۷
Background image

اداره شاروالی مزارشریف در نظر دارد مطابق پلان انکشافی سال ۱۴۰۵، سرک از مسجد الفتح الی چهارراهی شهر نو را به‌صورت اساسی قیرریزی و آسفالت نماید.

شرکت‌های محترم ساختمانی و سرکسازی که خواهش آفرگشایی آنرا طور قرارداد داشته باشند، مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای

. . .
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۲۲
Background image

اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد ۴ باب تشناب عامه واقع بندر یلمر، مقابل دروازه ورودی مزارشاروالی، دروازه بلخ و مارکیت انصاف را از طریق داوطلبی به اجاره واگذار نماید.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتی‌که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی . . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۳:۳۹
Background image

اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد پارکینگ مقابل مارکیت نور (جاده حکیم ناصر خسرو بلخی) را برای مدت سه سال (۱۴۰۵ الی ۱۴۰۸) از طریق داوطلبی به اجاره واگذار نماید.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتی‌که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواستی‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی . . .

Back to tenders