اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد پارکینگ مقابل مارکیت نور (جاده حکیم ناصر خسرو بلخی) را برای مدت سه سال (۱۴۰۵ الی ۱۴۰۸) از طریق داوطلبی به اجاره واگذار نماید.

web_admin
abs

Publish Date

Closing Date

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتی‌که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواستی‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی شهرمزارشریف سپرده و خودشان بعد از تاریخ نشر اعلان الی مدت (۱۰) روز تقویمی به دفتر آمریت تدارکات و قراردادها مراجعه نموده و طبق ماده ۲۹ فقره ۸ طرزالعمل تدارکات شرطنامه را به شکل سافت بدون پرداخت هزینه از آمریت تدارکات و قراردادها بدست بیاورد.

شرطنامه، مشخصات را ملاحظه، شرط شمولیت عدم باقیداری بوده و پول رهن (تضمین) اجاره نقداً اخذ می‌گردد.

More tenders

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۲۲
Background image

اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد ۴ باب تشناب عامه واقع بندر یلمر، مقابل دروازه ورودی مزارشاروالی، دروازه بلخ و مارکیت انصاف را از طریق داوطلبی به اجاره واگذار نماید.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتی‌که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی . . .

Sun, Aug 23 2026 1:39 PM
Background image

اداره شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد پارکینگ مقابل مارکیت نور (جاده حکیم ناصر خسرو بلخی) را برای مدت سه سال (۱۴۰۵ الی ۱۴۰۸) از طریق داوطلبی به اجاره واگذار نماید.

افراد و اشخاص، شرکت‌ها و مؤسساتی‌که خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواستی‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای اداره شاروالی . . .

Wed, Aug 12 2026 3:39 PM
Background image

اداره شاروالی مزار شریف در نظر دارد مطابق پلان انکشافی سال ۱۴۰۵ خویش، کانال دشت شور را طبق جدول برآورد مدیریت عمومی انجنیری طور اساسی بطول ۱۱۰۰ متر سنگ‌کاری نماید.

شرکت‌های محترم ساختمانی و سرکسازی که خواهش آفرگشایی آنرا طور قرارداد داشته باشند، مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست‌های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادهای . . .

Back to tenders