اطلاعیه ریاست شاروالی مزارشریف

mazar_admin
asd

موضوع اعلان اعطای قرارداد تهیه و خریداری ترمیمات سامان آلات برقی و حفظ و مراقبت یکساله تنویر و تزئین سرک‌ها و جادهوهای عمومی داخل شهر مزار شریف مطابق احجام و برآورد !
بدینوسیله به تاسی از فقره ۲ ماده چهل وسوم قانون تدارکات به اطلاع عموم شرکتها رسانیده میشود شاروالی مزار شریف در نظر دارد قرارداد تهیه و خریداری ترمیمات سامان آلات برقی و حفظ و مراقبت یکساله تنویر و تزئین سرکها و جادههای عمومی داخل شهر مزار شریف را مطابق احجام و برآورد به شرکت خدمات لوژستیکی و تجارتی محمود شاه آریا دارنده جواز نمبر ۸۸۵۷۰ به قیمت مجموعی مبلغ ۱۴۸۲۳۱۵۰ چهار ده ملیون و هشتصد و بیست وسه هزار و یکصدو پنجاه افغانی اعطاء نماید.
اشخاص و شرکتهای حقیقی و حکمی که هر گونه اعتراض در زمینه داشته باشد میتواند اعتراض خویش را از تاریخ نشر اعلان الى مدت هفت يوم تقویمی طور کتبی توام با دلائیل آن بریاست شاروالی مزار شریف وفق احکام ماده پنجاهم قانون تدارکات ارائه نمایند.
این اطلاعیه به معنی عقد قرارداد نبوده الى تكميل معياد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی قرارداد منعقد نخواهد شد.

آخرین اطلاعیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۱:۵۹
Background image

اعلان اعطای قرارداد پروژه داغگیری نقاط مختلف سرک‌های داخل شهر و نواحی ۱۲ گانه شاروالی شهر مزارشریف!

بدینوسیله به تاسی از فقره ۲ ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم شرکت‌ها رسانیده می‌شود شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد (قرارداد داغگیری نقاط مختلف سرک‌های داخل شهر و نواحی ۱۲ . . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۹
Background image

اعلان اعطای قرارداد اجاره ۲۰ باب تشناب و پارکینگ مندوی غله واقع ساحه ناحیه دوم را اسامی ذبیح الله میرحمزه با ارایه مبلغ ۱۳۱۰۰۰۰ یک میلیون و سه صد و ده هزار افغانی تحت نظر هیات مختلط مقام محترم ولایت برنده شناخته شده است.

افراد و اشخاص، شرکتها و موسساتی که خواهش مزایده آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواستی های خودشان را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قرارداد ها اداره شاروالی . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اعلان اعطای قرارداد تهیه و تدارک تعداد دوازده عراده وسایط تنظیفی و ترانسپورتی ریاست شاروالی مزارشریف!

بدینوسیله به تأسی از فقره ۲ ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم شرکت‌ها رسانیده می‌شود شاروالی شهر مزارشریف در نظر دارد قرارداد تهیه و تدارک تعداد دوازده عراده وسایط تنظیفی و . . .

بازگشت به اطلاعیه ها