اعلان داوطلبی به تعداد ۳۲ عراده وسایط مختلف النوع و ۴۰ تن آهن باب داغمه و غیر قابل استفاده

web_admin
asd

Publish Date

Closing Date

اداره شاروالی مزار شریف در نظر دارد تا به تعداد ۳۲ عراده وسایط مختلف النوع و ۴۰ تن آهن باب داغمه و غیر قابل استفاده خویش را به روز شنبه تاریخ ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ که مصادف است به ۱۴۴۷/۷/۱۳ از طریق پروسه لیلام به فروش رساند .
افراد، اشخاص، شرکتها و موسساتیکه خواهش خریداری آنرا داشته باشد به تاریخ متذکره ساعت ۲ بحه بعد از ظهر در صحن آمریت تنظیف و سر سبزی شاروالی شهر مزار شریف واقع كارته آریانا جوار خدمات مشتریان بلخ برشا مراجعه نمایند، قابل ذکر است که ٪۱۵ تضمین قبل از شروع داوطلبی نقداً اخذ میگردد.

More tenders

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۲۱:۳۰
Background image

شاروالی مزارشریف در نظر دارد سرک گذر حیات واقع ناحیهٔ ششم را به طول ۲۰۰ متر به‌صورت اساسی کانکریت‌ریزی نماید.

 

شرکت‌ های محترم ساختمانی و سرکسازی که خواهش آفـرگشــائی آنرا طوری قرارداد داشته باشند مطابق شرط‌نامه و برآورد ارائه‌ شده درخواست‌ های خویش را از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و . . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۲:۴۵
Background image

اداره شاروالی مزارشریف در نظر دارد مطابق پلان انکشافی سال ۱۴۰۵، خویش سرکهای کارته نوشاد را بطول ۶۱۷ متر بطوری اساسی کانکریت‌ ریزی نماید.

شرکت‌های ساختمانی که خواهش آفرگشائی آنرا طوری قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه و برآورد داده‌ شده درخواست‌های خویشرا از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادها اداره شاروالی . . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۴:۴۲
Background image

اداره شاروالی مزارشریف در نظر دارد مطابق پلان سال ۱۴۰۵، ۴۷ کیلومتر سرک‌های عمومی و فرعی را تزیین، تنویر و حفظ‌ ومراقبت (یک‌ساله) نموده و ۷۰ سیت سنسور ریلی تایمری ۱۲ ولت باطری‌دار تهیه و نصب نماید.

شرکت های محترم خدمات انجنیری، لوژستیکی و طرح و دیزاین کننده که خواهش آفرگشائی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه و برآورد داده شده درخواست های خویشرا از تاریخ نشر اعلان به آمریت . . .

Back to tenders