اعلان اعمار یک باب دوکان در دو طبقه در موازی ۵۴ متر مربع زمین

web_admin
asd

Publish Date

Closing Date

اداره شاروالی مزار شریف به منظور تقویه بنیه مالی خویش در نظر دارد تا مطابق نقشه دست داشته خویش در سال جاری موازی ۵۴ متر مربع زمین خویش را به شکل یک باب دوکان در دو طبقه به شکل اساسی و پخته اعمار نماید.
افراد و اشخاص شرکتها و موسساتیکه خواهش داوطلبی آنرا طور قرارداد داشته باشند مطابق شرطنامه داده شده درخواستی های خویشرا از تاریخ نشر اعلان به آمریت تدارکات و قراردادها اداره شاروالی شهر مزار شریف سپرده و خودشان بعد از تاریخ نشر اعلان الی مدت (۲۱) روز تقویمی به دفتر آمریت تدارکات و قراردادها مراجعه نموده و تضمین پول نقد بمبلغ ۱۰۰۰۰۰ یکصد هزار افغانی بوده و طبق ماده ۲۹ فقره ۸ طرز العمل تدارکات نقل چاپ شده را با پرداخت قیمت شرطنامه بمبلغ ۱۰۰۰ افغانی از مدیریت پلانگذاری و گزارشدهی قراردادها بدست بیاورید شرطنامه و مشخصات را ملاحظه شرط شمول عدم باقیداری بوده تضمین و ثلث وجه اجاره نقداً اخذ میگردد.

More tenders

Sun, Jan 11 2026 11:02 AM
Background image

اعلان اعمار یک باب دوکان در دو طبقه در موازی ۵۴ متر مربع زمین

اداره شاروالی مزار شریف به منظور تقویه بنیه مالی خویش در نظر دارد تا مطابق نقشه دست داشته خویش در سال جاری موازی ۵۴ متر مربع زمین خویش را به شکل یک باب دوکان در دو طبقه به شکل اساسی و . . .

Sun, Jan 11 2026 10:44 AM
Background image

اعلان داوطلبی بازار نخاس (مال بازار) واقع در مربوطات ناحیه نهم شهر مزار شریف

اداره شاروالی مزار شریف بمنظور تقویه بنیه مالی خویش در نظر دارد در سال جاری بازار تخاس (مال بازار) واقع در مربوطات ناحیه نهم شهر مزار شریف را از طریق داوطلبی به اجاره بدهد.
افراد و . . .

Thu, Jan 08 2026 10:11 AM
Background image

اعلان آفرگشایی پروژه کانکریت ریزی سرک عقب بلند منزل های پروژه اس واقع ساحه ناحیه نهم

اداره شاروالی مزار شریف در نظر دارد طبق پلان انکشافی سال مالی ۱۴۰۵ خویش پروژه کانکریت ریزی سرک عقب بلند منزل های پروژه اس واقع ساحه ناحیه نهم را طبق نقشه احجام و برآورد ریاست خدمات . . .

Back to tenders